Het Internationale Software Pakket voor Kwekerij Planning

HortiBench is een geweldig software pakket dat u, als tuinder of kweker, helpt met de planning van produktie en ruimte op uw bedrijf. HortiBench bespaart u kosten door een scherper beheer en inzet van middelen. Minder verspilling en hoger rendement is het resultaat. Voor de middellange termijn en ook de dagelijkse inzet van produktiemiddelen en arbeidskrachten berekent HortiBench voor u precies die aanpak, waarmee u het beste resultaat voor uw bedrijf bereikt. HortiBench maakt het mogelijk uw opbrengst te verhogen door een uitgekiende combinatie van teelten voor te stellen. Het gebruik van HortiBench is ideaal wanneer op uw bedrijf een reeks van verschillende varieteiten worden geteeld; ieder met hun eigen teeltmethoden, benodigdheden en marktmogelijkheden. Juist daar worden van u als kweker continu afwegingen en beslissingen gevraagd over de inzet van de beschikbare grond, de kapitaal intensieve kassen, duur personeel en het gebruik van kostbare energiebronnen.

Main Screen

Modulair

HortiBench is een modulair software pakket dat u alles biedt of u nu een kleine familie kweker bent of een grote kwekerij met meerdere lokaties. Terwijl de HortiBench produktie planner vaak voldoet voor de kleinere kwekerij, hebben wij voor de grotere kwekerijen verschillende uitbreidings modulen van Visuele Lokatie Planning en Personeel en Activiteiten Planner tot een intelligente Optimisatie module.

Gemakkelijk te gebruiken

U hoeft geen computer specialist te zijn om HortiBench te gebruiken. Het softwarepakket is volledig visueel opgebouwd en daardoor erg gemakkelijk te gebruiken.

Wie gebruikt HortiBench

HortiBench kan worden gebruikt bij het kweken van diverse gewassen zoals: potplanten, zaai- en stekgoed, bomen, heesters, snijbloemen, groenten en fruit; zowel in de volle grond als in de kas. Het wordt gebruikt door kwekers in meer dan 15 landen, van kleine familie bedrijfjes tot grotere kwekers met verschillende internationale lokaties.