Et fremragende planlægningssoftware

HortiBench er et planlægningssoftware, som kan assistere dig, planteskolen eller væksthusbestyreren med produktion, plads og den økonomiske planlægning i dit gartneri. HortiBench kan reducere omkostninger gennem en bedre fordeling og administration af ressourcer såsom nedsat spild og en bedre udnyttelse af disse. Ydermere kan Hortibench assistere i midtvejs- og arbejdsplanlægning samt den daglige ressourcefordeling. HortiBench hjælper med at identificere og kvantificere den bedste løsning gennem en optimeret arbejdsmetode for at opnå de bedste resultater til dit gartneri. HortiBench tillader brugerne at maksimere deres indkomst ved at identificere den optimale kombination af de producerede produkter i gartnerier med fastlagt plads. HortiBench er ideel i situationer, hvor et gartneri skal producere flere sorter med hver sine vækstkarakteristika, behov og markedsføringsmuligheder. Desuden er HortiBench nyttig, når der skal tages beslutninger om fordeling af den begrænsede plads, den kapitalintensive væksthusplads, faglærte medarbejdere og udnyttelsen af kostbare energiressourcer.

Main Screen

Modulær anvendelse

HortiBench er et modulopbygget softwareprogram, som tilbyder alt det, dit gartneri har brug for, uanset om du er selvstændig producent eller international gartneri med adskillige anlæg. Mens det grundlæggende HortiBench Produktionskema kan være tilstrækkeligt for mindre gartnerier, er det muligt at udvide med en vifte af ekstra moduler for de større. Modulariteten sørger for en gradvis indlæringskurve og en spredt økonomisk investering.

Nem at bruge

Bag HortiBench's simple og intuitive brugergrænseflade gemmer sig intelligente rutiner. Hortibench er udviklet til producenten og gartneribestyreren, som ønsker at arbejde med et simpelt og medgørligt program. Det er ikke nødvendigt at være computerekspert for at bruge programmet, eftersom HortiBench har en visuel og intuitiv brugergrænseflade, som gør programmet let anvendeligt.

HortiBench brugere

HortiBench benyttes af gartnerier, som producerer potteplanter, udplantningsplanter, ungplanter, hårdføre grundstammer, træer, buske, afskårne blomster og grøntsager. Uanset om du avler ved brug af frø, stiklinger, grow-on ungplanter, grow-on liners, høster afskårne blomster eller høster frugt, kan HortiBench hjælpe dig med at planlægge og opnå de bedste resultater for netop din planteskole/gartneri.

HortiBench samarbejder med andre softwareprogrammer

HortiBench er et åbent softwareprogram, hvilket betyder, at det samarbejder med andre softwareprogrammer såsom Word og Excel, eftersom vi ikke var interesseret i at genopfinde hjulet eller udvikle bogføringssoftware. HortiBench samarbejder også med en del eksisterende bogføringsprogrammer såsom Sage og Quickbooks. Endvidere kan HortiBench kobles til Epos, Barcoding eller tidsregistreringssystemer, som du muligvis måtte have i forvejen.