Introduktion

HortiBench tillader at skematisere produktionen af enhver sort, som dyrkes. Du kan planlægge produktionen af enkelte sorter i en bestemt uge, eller du kan skemalægge produktionen af forskellige sorter på samme tid. Du kan skemalægge produktionen af så mange sorter som nødvendigt og planlægge hele sæsonens produktion. HortiBench vil herefter forkalkulere de resulterende data fra den respektive skematisering. Programmet vil vise, hvornår du kan have dine planter klar til salg, mængden af arbejdstimer, der er nødvendige for produktionen, nødvendige materialer for de respektive uger og sidst, men ikke mindst rentabiliteten.

Screenshot

Benyt HortiBench til planter, træer, blomster og grøntsager

HortiBench kan benyttes til produktionen af planter, træer, blomster og enhver andet produkt af hortikultur. Disse kan skematiseres individuelt, pr. bakke, pr. hold eller i en anden enhed, som du bruger i dit gartneri. Planterne i HortiBench defineres ved sort og varianter inden for disse. De forskellige plantesorter grupperes for at opnå nemme referencer og lette beregningerne.

HortiBench til brug efter Ordre produktion og Spekulativ produktion

Du kan benytte Hortibench til spekulativ produktion ved at opbygge dine produktionsskemaer ud fra tidligere producerede hold, eller du kan benytte ordrevinduet til at lave dine skema fra tidligere bestillinger. Virksomhedsansvar og kundetilfredshed forbedres med brugen af HortiBench. Branchen skal i dag kunne være klar til kunder, der bestiller oftere, i mindre kvantiteter ad gangen, fra et større sortiment og med en hurtigere levering. HortiBench tilbyder gartnerierne de nødvendige værktøjer til håndtering af disse slags ordrer.

Screenshot